Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem jak w temacie. Wypalam plyte dvd z utworami mp3 (nie zamykam plyty, pozostawiam mozliwosc pozniejszej edycji nosnika). Po wlozeniu plyty do napedu w aucie (mam dwa) 0 reakcji. Testowalem na obu napedach i efekt ten sam. Ktos moze doradzic co zrobic, aby dzialalo jak nalezy?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jaki masz rocznik e90 ?

Nieraz trzeba MP3 extra zakodować do auta .

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
Opublikowano
Nie lepiej było by kupić kabel na dwa jacki i podłączyć w gniazdo w podłokietniku i puszczać muzykę przez tel możesz też odbierać telefony i będziesz miał głos w głosnikach :) ?
Opublikowano
Nie lepiej było by kupić kabel na dwa jacki i podłączyć w gniazdo w podłokietniku i puszczać muzykę przez tel możesz też odbierać telefony i będziesz miał głos w głosnikach :) ?

Nie lepiej. Trzeba grzebac w telefonie zeby tracki zmieniac, a po co mi to jak moge z kierownicy ? Pozatym bateria w tel szybko pada. Odbierac zawsze mozna czy to przy wlaczonym radio czy odtwarzaniu z cd/dvd.

Opublikowano
Jak masz listę odtwarzania w tel to nic nie musisz zmieniać puszczasz i leci po kolei po drugie to masz jakiś szajs telefon jak ci szybko bateria pada. Z drugiej strony rób jak ci lepiej to tylko moja sugestia :)
Opublikowano
Jak masz listę odtwarzania w tel to nic nie musisz zmieniać puszczasz i leci po kolei po drugie to masz jakiś szajs telefon jak ci szybko bateria pada. Z drugiej strony rób jak ci lepiej to tylko moja sugestia :)

Mam telefon XXI wieku, a te naszpikowana elektronika krotko trzymaja baterie . ;)

Jak ktos znajdzie sie chetny z Warszawy, kto pomoglby mi z tym to ma u mnie dobra flaszke.