Skocz do zawartości

[316i COMPACT] Jakie wisko z zamienników wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Chciałbym wiedzieć czy ktoś poleci jakiś zamiennik wisko do E36 316i z 1995 r. 102KM COMPACT. Może ktoś kupił zamiennik i jest zadowolony od dłuższego czasu nie narzekając? Moje wisko siadło i nie zasprzęgla się przy wzroście temperatury :( chciałbym wymienić je jak najszybciej aby nie dobić pompy wody dlatego też pytam o zamiennik gdyż na oryginał obecnie musiałbym odkładać pieniążki co może dłużej potrwać. Pozdrawiam

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Ja wymieniłem wisko mimo iż było poprzednie sprawne ;p wisko jest z 2007r i to jest ta sama firma które wymieniłem jakiś czas temu tylko nr inne. Zasprzęgla jak szalone.
Opublikowano
Ja wymieniłem wisko mimo iż było poprzednie sprawne ;p wisko jest z 2007r i to jest ta sama firma które wymieniłem jakiś czas temu tylko nr inne. Zasprzęgla jak szalone.

Ale jaka firma?

Wysłane z mojego SM-J500F przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Na pudełku pisze otsa ale ja patrzyłem wyłącznie aby nowe było. Mogę Ci je za pół darmo odsprzedać w pełni sprawne.