Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak się zastanawiam i może znajdzie się ktoś kto będzie mogł odpowiedzieć na moje pytanie :) Kupiłem f25 2.8i 245hp wresja USA. W samochodzie mam radio professional z małym wyświetlaczem. Nie posiadam nawigacji - ale nie jest mi ona potrzebna. Ponieważ posiadam top view czyli kamera cofania i kamery w lusterkach plus czujniki przód tył chciałbym wymienić wyłącznie ekran z małego na duży. Na małym ekranie jest kiepski widok. Pozatym duzy ekran ładniej sie prezentuje :).

Pytanie do znawców. Czy wystarczy jak poprostu kupie duzy ekran, wypne mały, zamontuje duży i koniec? Czy to nie jest takie proste jak mi sie wydaje, tzn ze inne okablowanie, programowanie nowego ekranu itp.

Pozdrawiam! :cool2:

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Niekoniecznie, jeden kolega tutaj wymieniał monitor w F30 (bez zmiany jednostki sterującej) i koszt nie był tragiczny a z pewnością nie 10k. Zapytaj np u użytkownika prmax.