Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja wziąłem nowe auto z produkcji 31.08.2016, które ostało się w poznańskim salonie. Cena w związku z tym zdecydowanie niższa niż za rocznik 2018. Tutaj nie ma porównania.
  • Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ja wziąłem nowe auto z produkcji 31.08.2016, które ostało się w poznańskim salonie. Cena w związku z tym zdecydowanie niższa niż za rocznik 2018. Tutaj nie ma porównania.

No pięknie, haha, zgarnąłeś auto do którego się przymierzałem :) 189 tys czy coś jeszcze zeszli ?

Dzwoniłem jeszcze w czwartek i dostałem odpowiedź że sprzedana :D Jak odbierzesz to stwórz galerię bo autko bardzo ładne w tym pakiecie m performance.

Opublikowano
Sorry witus1996 :?

Ciut w dół + transport do Warszawy w cenie.

Nie ma problemu haha, w grudniu był za drogi jak na 2016, teraz bardziej się postarali :cool2: Miłego użytkowania, a jak kiedyś będziesz się wybierał do Wrocka to na wylocie na Warszawe możemy zrobić małe porównanie :)

Opublikowano

Dzięki! :D

jak kiedyś będziesz się wybierał do Wrocka
Pewnie będzie taka okazja, mam nadzieję. Wroclove to moje drugie ulubione miasto w PL, spędziłem tam łącznie ponad 3 lata więc jest sentyment. Na pewno dam znać.
Opublikowano
Panie i Panowie, z Waszego doświadczenia gdzie najlepsze ceny na nowe części M Performance? Konkretnie to zamierzam dołożyć hamulce.