Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie

Temat nie został rozwiązany . Czytalem wiele forum wątków nic nie ma kompletnie doradzcie mi niech każdy sie wypowie . Posiadam BMW e46 320d 1999rok 136km padlo mi kolo dwumasowe regenracja kola dwumasowego kosztuje mnie 650zł do tego kupuje nowy zestaw sprzegla z LUk za 439 zł po znizkach . Powiedzcie mi warto regenerować koło dwumasowe ? ile wytrzyma ? czy to dobra inwestycja ? doradzcie coś ile wytrzyma takie koło zna ktoś kogoś kto sie tym zajmuje ? i dobrze robi ? czekam na wypowiedzi ;')

Opublikowano
nie zaśmiecam ino poprostu chce się dowiedzieć jakie jest dobre rozwiązanie a jakoś nikt nie chce podpowiedzieć a auto stoi na placu zepsute i z tąd też masa pytań
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Załóż jednomasę i "problem" z głowy..

Zadajesz drugi raz to samo pytanie..w poprzednim temacie dostałeś odpowiedź, że to się nie opłaca a teraz czekasz na to aż ktoś napisze, że jednak się opłaca?

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Widać że nie chcesz kupić nowego a regeneracja też Cię nie pociąga to jest trzecia alternatywa : dobra oryginalna używka .

Ja osobiście to bym wymienił na nowe razem ze sprzęgłem.

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.