Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tylko do końca marca jest możliwość przedłużania gwarancji i pakietów serwisowych na dotychczasowych warunkach, co IMO jest sporym pogorszeniem oferty ze strony BMW

czy wykupujecie przedłużenie gwarancji do swoich X5 ?

na 3 rok ja brałem, bo cena była przystępna, ale na kolejne lata oczywiście rośnie, aż do absurdalnych na 6 rok ( coś chyba ok. 25 tys. zł :duh: )

jakie w ogóle macie przebiegi ? - ciekawe kto ma największy przebieg ?

Opublikowano
Ja dzisiaj przedłużyłem w X6 na 5 lat cena 7300 netto , 6 lat to był koszt 27000 netto. Zapytałem czemu taka różnica i otrzymałem odpowiedz ze jest to starannie wyliczone przez BMW... strach sie bać ;)
Opublikowano
Ja wczoraj przedłużyłem na kolejne dwa lata za 6950brutto. Wcześniej już przedłużałem na rok za 2000brutto. Auto mam 3 lata, motor 3.0D 73tys km. Uważam że warto dokupić i mieć święty spokój. Też się zastanawiałem czy warto wydać tyle kasy. Zawieszenie F15 nie należy do cudownych i może coś paść. A to uwzględnia gwarancja.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zawieszenie F15 nie należy do cudownych i może coś paść. A to uwzględnia gwarancja.

Jesteś pewien? Zazwyczaj gwarancja na każdy samochód nie obejmuje elementów eksploatacyjnych i ulegających naturalnemu zużyciu (i tu "podpadają" wszelkie elementy zawieszania).

Opublikowano
Jestem pewien. Potwierdzili mi to w BMW Smorawiński. Zresztą miałem już wymieniane coś w zawieszeniu na przedłużonej gwarancji i wszystko było za darmo.