Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

:twisted: :twisted: Juz nie mam sił wszelkie mozliwości wyczerpane .. wjechała do mnie e91 320d 2012r z nie działającymi spryskami xsenonów zaznacze ze właściciel nie dawno kupił .......

Bezpieczniki sprawdzone wszystgo gra

oczywiście włączone lampy zamknięta maska 0 reakcji

pompka nowa

0 prądu na wtyczce

Jest jakis modół sterujący przekażnik ??

POMOCY

Opublikowano
Kodowanie JBBF

coż to takiego?

wyglada na to ze w e90 lci system ten działa zupełnie nie regularnie ...sam nie wiem od czego to zalezne czy daje płynem na lampy czy nie. Ostatnio tydzien temu jechałem trase w sumie 1000km pryskałem przez ten czas na szybe z 5x a na lampy nie poszlo ani razu.

Ale znowu innego dnia jak jechałem 5km od domu i prysnałem to poszło na lampy. jak robilem test w garazu to też działało - nawet 2 razy testowałem - w warunkach sucha szyba czołowa, lampy właczone na swiatła mijania a nie na auto, auto stało w miejscu, silnik wyłączony - pryskało mi na lampy. sprawdz w ten sposób.

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]