Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Panie i Panowie

Może to głupie pytanie ale w innych markach tego nie uświadczyłem.

Co jakiś czas w trybie auto klimatyzacja na chwilę się przełącza i zaczyna jakby przedmuch - z większą intensywnością. O ile wcześniej poza większym szumem nie było problemu to teraz szyby przy tym parują i to dość mocno. U was też tak jest? Po co to jest? Wczoraj musiałem ratować się nawiewem na maks na szybę - jak mi wszystkie szyby nagle całkiem zaparowały przy 120 na ekspresówce.

With mobilephone sent.

Opublikowano
Niestety też jest. W przedliftowej tego nie było, teraz jak się załączy to dziwne coś, "przedmuch" jak piszesz to mam wrażenie jakby okno się uchylało taki hałas :/
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

U mnie obieg wewnętrzny na A ustawiony. Są 3 możliwości, A, M i żaden. Zmienię na ostatni i zobaczymy.

Co daje A w obiegu wewnętrznym? Rozpoznaje smród i przełącza?

With mobilephone sent.

Opublikowano
ten przedmuch jak piszesz to nie jest takie pulsacyjne działanie klimy? jakby wzmożone dmuchnięcie a po paru sekundach moc maleje dmuchania? i tak w kółko? mam takie coś w lecie dość często i nikt nie wie co to jest :D tylko przy włączonej klimatyzacji.

.