Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka

Słuchajcie pytanko jest a raczej ciekawy temat . Wiele się mówi o własnym interfejsie podłaczaniu do komputera w swoim zakresie chocby zobaczenia kodu usterki a reszte juz sie na necie znajdzie po kodzie .

Moje pytanko w TNV Turbo testowali teki interfejs do podpiecia kosztował cos on 50zł a pokazywał prace silnika parametry i kody błedów macie może do polecenia jakiś prodkut żeby sobie takie coś kupić? I nie dawać po 50zł za podpięcie bo samemu można sprawdzić kod usterki :) Macie coś godne polecenia ? Najlepiej jak macie jakieś linki . I wtyczke do mojej BMW trzeba odobno pewnie dokupić ? Mam BMW e46 320 1999rok 320d podpięcie jest pod maską nie pod kierownicą w środku i wtyk jest okrągły ;) CZekam na ciebie odpowiedzi ;) Pozdro Krzysiek:)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Potrzebujesz interfejs (na alledrogo 50-70zł) + adapter (ok 15zł), może całość dostaniesz za 70,- do tego inpa z neta, trochę oleju w głowie i do dzieła :wink:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.