Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, posiadam od niedawna bmw e90 330xd 2010r. navi professional i chcialem sie połączyc z telefonem samsung galaxy a5 2016r.

Problem jest tego typu, że po włączeniu bluetooth w telefonie nie może znaleźć mojego bmw.

Jeśli ktoś miał podobny problem to prosiłbym o pomoc.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam Panowie. Mam mały problem z parowaniem telefonu. Do tej pory wszystko działało bez problemu. Dzisiaj kupiłem żonie nowy telefon A3 2017 Samsunga i nie mogę go sparować. S6 i S5 parują się bez problemu a A3 wyszukuje samochód i po wpisaniu kodu w samochodzie na telefonie wyskakuje komunikat że nie można połączyć telefonu. Co mógłbym zrobić? Pomożecie?
  • 4 miesiące temu...
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Cześć. Jestem nowy na forum więc witajcie. Kilka dni temu kupiłem e91 2007 rok. Nie mam nawigacji natomiast mam kierownicę multifunkcję. Jak połączyć się z telefonem? Na kierownicy mam symbol słuchawki i jakąś "gębę" . Radio jakie jest w aucie to BMW business CD.

Ktoś mnie poratuje?? :D