Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie do co bardziej doświadczonych w tym temacie. Mam do wymiany drzwi tylne do E36 sedan, bez elektryki. Mam okazję kupić drzwi tylko zastanawiam się jak kupić - gołą blachę czy z klamkami i prowadnicami szyb. Różnica w cenie koło 70zł i zastanawiam się na jakie trudności mogę natrafić podczas przekładania takowych części z jednych do drugich drzwi. Kiedyś wymianiałem zamki w drzwiach przednich i wiem że było z nimi trochę problemów ze względu na trudny dostęp od wewnątrz.

Podsumowując - czy opłaca mi się kupować gołą blachę za niższą cene czy może się okazać że stracę więcej na babraniu się w przekładanie i wyszłoby korzystniej kupienie w zestawie.

Pozdrawiam!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Ha, trafiłem pięknie, kupiłem całe a do tego w moim kolorze z szybą w moim kolorze (zielonkawa) więc roboty za wiele mnie nie czeka. I dobrze bo jak zobaczyłem jaki tam jest dostęp...do tego nitowany podnośnik :mad2: ...nieźle bym się narobił gdybym wziął gołą blachę.