Skocz do zawartości

Komplet wahaczy przód lift 320D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć, szukam zaufanej hurtowni w której kupię komplet wahaczy z tulejami MEYLE. Macie jakieś namiary?
Opublikowano

czescidobmw

podpowiem ci coś bardzo fajnego :p w oryginalnych wahaczach też się wymienia sworznie :P wystarczy 5 minut roboty wiecej, zobacz zdjęcie na necie ori wahacza i tego z wymiennymi sworzniami i chwile pomyśl co się rózni :)

dobra napisze od razu, ori wahacze od spodu sworznia mają taki zalany talerz jakby który nie pozwala wypchnąc sworznia i go wymienić :D a te z wymiennymi nie posiadają tej przykrywki :D już kumasz co trzeba zrobić żeby samemu z ori wahaczy zrobić wymienne sworznie ? diax/boschka/kątówka/gumówka/szlifierka kątowa zależy jak to twoim regionie nazywają :)

Długi sworzeń przy odpowiednim zrobieniu nasadki również się wymienia. Kwestia chęci :) ale to już gdybyś chciał, jak nie chcesz to kupuj meyle gotowe do wymiany.

szukam
Opublikowano
  • Autor

Właśnie bardziej myślałem o wymianie, ze względu na to, że robię sporo kilometrów przy sporych prędkościach, więc dla świętego spokoju wolę nie eksperymentować :P

Znalazłem taki komplet w sieci: http://allegro.pl/wahacz-wahacze-tuleje-przod-bmw-3-e46-meyle-hd-ldz-i5479324830.html

myślicie, że warto? Mieliście do czynienia z tą hurtownią?

Opublikowano

kupowałem od nich na wiosnę

bez problemów

Opublikowano
Kupowałem u nich wahacz Meyle. Towar i wysyłka w porządku.