Skocz do zawartości

specjalista elektronik od S54 poszukiwany.....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
pilnie poszukuje kontaktu do jakiegoś naprawde dobrego elektronika znającego kompa MSS54 od M3 e46.Kontakt może być i za granicę!Z góry za każdą informację serdecznie dziękuje :cool2:
Opublikowano
u nich właśnie cały czas próbujemy i nic :cry2: W zasadzie potrzeba mi kogoś kto by wiedział jak "oszukać kompa" by nie wołał DSC
Opublikowano
Dzięki Łukasz :cool2: Ja już się z tym kolegą kontaktowałem i on nie jest w stanie mi podać rozwiązania.Jego projekt był z e46 do e46 z systememDSC.Ja już mam wszystko ukończone a jedyny problem mam z obrotami przy 4000rpm na 4 biegu gdzie komp wskakuje w tryb awaryjny i tnie zapłon.Nikt nie jest mi w stanie jednoznacznie odpowiedzieć co jest tego przyczyną!Ja myśle że to wina braku DSC które to prawdopodobnie powinno sie załaczyć automatycznie przy pewnej predkości.Może teraz jak uda mu sie włożyć S54 do e30 to mi będzie w stanie pomóc :mrgreen: