Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A mnie zastanawia wysyp " Fabrycznie nowych " youngtimerów na Allegro . Obserwuje rynek old i youngtimerów na bieżąco i jest tego naprawdę sporo . Stały po 20 lat nie wiadomo gdzie i nagle pojawiają się na rynku . Ja rozumiem raz na jakiś czas taki rarytas się pojawi , ale dziś zapragnę fabrycznie nowe auto z ubiegłego wieku wchodzę na allegro i mam całkiem spory wybór . Oczywiście nie neguje historii tego konkretnego BMW , tylko zastanawiam skąd aż tyle tego
Opublikowano
A mnie zastanawia wysyp " Fabrycznie nowych " youngtimerów na Allegro . Obserwuje rynek old i youngtimerów na bieżąco i jest tego naprawdę sporo . Stały po 20 lat nie wiadomo gdzie i nagle pojawiają się na rynku . Ja rozumiem raz na jakiś czas taki rarytas się pojawi , ale dziś zapragnę fabrycznie nowe auto z ubiegłego wieku wchodzę na allegro i mam całkiem spory wybór . Oczywiście nie neguje historii tego konkretnego BMW , tylko zastanawiam skąd aż tyle tego

Jest popyt - jest i podaż. Ktoś zaczął sprowadzać takie rodzynki z Japonii, bo większość ich stamtąd idzie, okazało się, że jest całkiem sporo chętnych na Merce W124 za 50 tysięcy i inne ciekawe kwiatki, to dlaczego nie? Też trzeba mieć odwagę, żeby zainwestować w takie auto na dalszy handel.

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

Opublikowano
Ktoś zaczął sprowadzać takie rodzynki z Japonii

Znam człowieka który sprowadza auta z Japonii , ale mimo że często są to auta w bardzo dobrym stanie to jednak mają jakiś przebieg . A na allegro bardzo często są samochody praktycznie bez przebiegu . I to mnie zastanawia , najczęściej maluchy które ostatni raz o własnych siłach jechały z fabryki na lawetę i z lawety do garażu w którym przestały ćwierć wieku aby teraz ktoś mógł je sprzedać