Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pojawił się ostatnio u mnie taki problem, że domykanie szyb z pilota(przytrzymanie zamykania) przestało działać(z klucza w drzwiach działa). :? Ani szybki ani szyber dach nie reaguje a jeszcze wczoraj to działało. Co lepsze otwieranie z pilota trzymając przycisk otwierania działa bez problemu i szyby i szyber się otwiera. :?: :!:

Równo z tym również pojawił się taki problem że gdy otwieram drzwi klamką czy kierowcy lub pasażera szyba lekko opada ( jakieś 1,5cm) i przy zamknięciu drzwi domyka się strasznie to irytujące.

Szukałem podobnych tematów na tym forum ale nie znalazłem odpowiedzi. :roll:

Pacjent e46 sedan 318i 98r. el.szyb x2 + szyber :cry:

Pozdrawiam :8)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie zmieniales modulu komfortu? Bo opadanie i podnoszenie szyb jest w cabrio.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
nie nic nie zmieniałem z modułem, tak już wszystko było jak kupiłem autko :) są niby dwie opcje domykanie przy trzymaniu przycisku a druga samo zamyka przy zamknięciu centralnym, nic się z tym nie bawiłem a unoszenie i opadanie szyb było w pakiecie, tak samo jak grzane fotele światła przeciwmgielne i inne duperele
Opublikowano
Albo ktoś się bawił z programowaniem i coś pogrzebał albo masz moduł od cabrio tak jak napisał kolega powyżej. W cabrio jest to po to żeby nie uszkodzić szyby przy zamykaniu i otwieraniu bo drzwi nie mają ramki, a w sedanie nie ma to najmniejszego sensu. A masz 2 kluczyk żeby sprawdzić czy dzieje się to samo?
Opublikowano
nie nie mam drugiego kluczyka, a mogły się szyby rozkodować po dłuższym odłączonym ako ? Ale czy samo domykanie by się rozkodowało czy wszystko razem