Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Sezon zimowy nadszedl ..deski chodza po glowie zauwazylem ze nie mam otworu w przegrodzie za podlokietnikiem aby wsunac narty..

Jak z tym jest u was?

Czy ma ktos pomysl lub wie co mozna z tym zrobic?

Pozdrawiam

Opublikowano
NIe masz zupełnie dostępu z tylnych siedzeń do bagażnika? Nie wiedziałem, że worek na narty był jako opcja..
Opublikowano (edytowane)

niestety w takim razie nie ma pewnie innej opcji jak cięcie i wymiana ściany oddzielającej bagażnik... Na pocieszenie ja jeżdzę na desce, która po mimo, że mam worek nie mieści się do bagaznika :mad2: Całe szczęście moja kobieta pochodzi z Pienin, więc mamy blisko :wink:

ps. nick CB1000R zapewne nie przypadkowy? :D

Edytowane przez obi125
Opublikowano

Przyssawki spoko ale.. mam szyberdach..nie jestem pewny czy jest to dobry pomysl...wiadomo opor konkret w trakcie jazdy a szyber na zaczepach jakichs jest pewnie umocowany z silniczka...

przykro bylo by to uszkodzic..

Jak to sie mowi..ni w piz..ni w oko heh

Nick nie przypadkowy :D

Opublikowano

Jak widac nie ma prostych rozwiazan.. badz tanich :D

ale zawsze to jakies rozwiazanie..heh.

Ps.spoko sprzet..przyszlosciowo mysle o s1000 r..ale czas pokaze :)

Opublikowano

gdybym mial otwor..a tak..wycinac i bawic sie w to nie ma sensu chyba.

Lepsze rozwiazanie - brac auto od kolegi z tego wynika heh.

Opublikowano
gdybym mial otwor..a tak..wycinac i bawic sie w to nie ma sensu chyba.

Lepsze rozwiazanie - brac auto od kolegi z tego wynika heh.

Gdybyś miał chwilę i chęci to zdejmij wypełnienie pomiędzy bagażnikiem a przedziałem pasażerkim albo spróbuj dostać się tam od podłokietnika i sprawdz czy ściana grodziowa ma wycięcie na worek.

Na to wygląda, że jest tylko jedna, standardowa ściana już z wycięciem http://www.realoem.com/bmw/enUS/showparts?id=EH31-EUR-04-2005-E63-BMW-630i&diagId=41_1466

Jeżeli tak, to czeka Cię tylko koszt zakupu worka, wyciszenia oraz tej właśnie przegrody z dzwiczkami- poz. 12, nawet nowe względnie tanie :)

http://www.realoem.com/bmw/enUS/showparts?id=EH31-EUR-04-2005-E63-BMW-630i&diagId=51_5260

ps. no s1000r fajne ale mnie znowu ciągnie do sportów... NIe wiem czy nie zaszaleje z KTM RC8R :cool2:

ps. 2 na allegro jeszcze tanej :wink: http://allegro.pl/tapicerka-wykladzina-bagaznika-klapy-bmw-e63-i6647957791.html#imglayer

Opublikowano

No musze kiedys zalukac jak bedzie cieplej bo garaz nie ogrzewany :)

W e 36 kiedys mialem tez przegrode z blachy i byl otwor ale w opcji do wyciecia..po prostu na pelnej blasze byl caly ten element obrysowany i naciety tak iz nie trzeba bylo calosci ciac kontowka ale tylko w kilku miejscach..wiem bo to wycinalem ale to dawne dzieje.

Dzieki za info bede sie musial temu przyjrzec blizej i pomyslec co z tym zrobic .

A co do moto..mam male problemy z nadgarstkiem wiec musze miec sprzeta na ktorym sie siedzi bardziej wygosnie niz na sporcie..stad nakedy mi leza bardziej..

Pzdr

• 2 tygodnie później...