Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie podaje nr jakie odczytałem z czujników pdc. Jeden przód drugi tyl. Jeśli ktoś ma możliwość to proszę mi podać numer seryjne odpowiednich zamienników.

6 940 470

602 733 002 to pierwszy.

A drugi:

6 940 471

602 734 002

Opublikowano

Nie. Nie widziałem. Podałem Ci linka jako przykład, że trzeba szukać samemu. W zasadzie to nawet nie wiem o co Ci chodzi i przypuszczam, że inni też nie bardzo wiedzą.

Ale proszę. Tu widziałem takie numery:

http://www.ebay.de/itm/41-BMW-5-E60-525d-PDC-Sensor-Hinten-6940470-6938741/141682606065

Opublikowano
Na allegro, olx itd nie ma takich czujników, a szukam od dawna. Myślę że są jakieś zamienniki tych moich. W serwisie nie mogą mi podać tego, a oryginalne są po 740 zł :shock:
Opublikowano

Dziwne bo nawet realoem nie rozpoznaje tego numeru części.

Albo podaj numer nadwozia albo sprawdź na:

http://www.realoem.com/bmw/enUS/select

jaki jest aktualny numer czujnika bo ten co odczytujesz to jakaś n-ta poprzednia wersja jest. W ASO Ci nie podadzą numerów zamiennika bo nie mają takich rzeczy :)

Opublikowano (edytowane)

W ASO podają Ci numer czujnika w kolorze nadwozia. W Twoim przypadku ORIENTBLAU. Stąd ta cena.

Bierz normalnie z ALLEGRO czujnik prosty do przodu i łamany do tyłu (oczywiście do E60). Uzgodnij ze sprzedawcą zgodność z pojazdem i możliwość zwrotu w razie pomyłki i będzie git.

Te numery, które spisałeś występują tylko na je baju co wysłałem linka wcześniej. Wiec masz wybór albo za 40 euro plus przesyłka albo z allegro za 40 PLN plus przesyłka :) Wybór należy do Ciebie :)

Pzdr

Edytowane przez misiuto
Opublikowano
Podobno są 3 rodzaje tych czujników więc ciężko będzie trafić, no ale nie mam wyjścia bo nie dam 1500 zł za dwa oryginalne. Dzięki za pomoc