Skocz do zawartości

Przednie reflektory xenon w E39 z 2000r. fabrycznie poliftow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zadzwonił do mnie dziś kupujący i twierdzi, że moje reflektory są z poliftowe i nie ma szans żeby zostały założone w fabryce...

Mój samochód jest z kwietnia/maja 2000r. a lift był we wrześniu. Czy jest szansa żeby zostały one założone w fabryce?

Podaje link do ogłoszenia i zdjęć oraz jest tam nr VIN.

Jestem bardzo ciekawy jak to jest czy np. w BMW były przejściówki.

P.S. Samochód jest bezwypadkowy i nie był uderzony przodem

Opublikowano
Moje auto jest z 06.2000 i mam lampy przedliftowe. Auto kupiłem sam z Niemiec. Sądzę, że lampy miałeś zmienione.
Opublikowano
slowsrt10 - tylne lampy masz z przedlifta z pomarańczowym kierunkiem, boczne kierunki też pomarańczowe, więc i przednie lampy powinny być przedliftowe z pomarańczowym kierunkiem i xenonem. Masz spryskiwacze w zderzaku, zbiornik do intensywnego mycia i brak manualnego poziomowania, więc xenon raczej był w oryginale.
Opublikowano (edytowane)
slowsrt10 - tylne lampy masz z przedlifta z pomarańczowym kierunkiem, boczne kierunki też pomarańczowe, więc i przednie lampy powinny być przedliftowe z pomarańczowym kierunkiem i xenonem. Masz spryskiwacze w zderzaku, zbiornik do intensywnego mycia i brak manualnego poziomowania, więc xenon raczej był w oryginale.

Światła przeciwmgielne masz przedliftowe, w polifcie są okrągłe. Gruber dobrze prawi.

Edytowane przez grostecki