Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy ktoś z kolegów ogarniał temat doposażenia E84 w nawigację? Z tego co wiem jest "patent" na przerobienie kokpitu bez nawigacji na nawigację ( chodzi o kieszeń do jednostki centralnej nawigacji).
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

W ASO przy montażu nawi zmieniają deskę.

Da się, trzeba wyciąć trochę plastików i dorobić mocowanie, trochę rzeźba więc dla ideału należy zmienić deskę.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

To na obrazkach to od przenośnej nawi.

By założyć CIC najlepiej wymienić całą deskę lub trochę druciarsko ciąć plastiki i dorabiać uchwyty, tam naprawdę potrzebna jest spora ingerencja.

Raz zdarzyło mi się to robić bez wymiany deski i to był ostatni raz :)

Lepiej kupić właściwą deskę a swoją sprzedać.

Opublikowano
To na obrazkach to od przenośnej nawi.

By założyć CIC najlepiej wymienić całą deskę lub trochę druciarsko ciąć plastiki i dorabiać uchwyty, tam naprawdę potrzebna jest spora interwencja.

Raz zdarzyło mi się to robić bez wymiany deski i to był ostatni raz :)

Lepiej kupić właściwą deskę a swoją sprzedać.

to teraz wiem dlaczego mam świerszcze w desce

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Tak, większość E84 to E90 :)
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
No i doposażona w CIC :D , niestety musiałem wymienić deskę (kokpit) . Tylko w CIC nie wyświetla mi się wizualizacja PDC ( fonia działa) , nie wiem jak jest z klimatyzacją ( czy w E84 wyświetla funkcje sterowania klimą ?) i z podgrzewaniem foteli ( czy w E84 wyświetla na ekranie fotele i jest sterowanie z idrive ogrzewaniem - siedzisko -oparcie - w e60 tak miałem) ? Może ktoś z kolegów wie jak przekodować CIC aby wyświetlało wizualizację ( rysunek samochodu) PDC? Przed przekodowaniem pod mój samochód była taka wizualizacja po przekodowaniu pod mój samochód znikła :( . Oryginalnie mam PDC przód i tył , grzanie foteli i klimatronik.
Opublikowano
Pdc mam wizualizacje ale tez jestem zaiteresowany kodowaniem dot. wizualizacji stołków i klimy
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Można kupić zestaw gotowy w USA na Ali ekspres - koszt 200$-400$ zależnie od tego co ma posiadać zestaw.

Jest gotowy do montażu w miejsce schowka. I drive również.

Ja mam zamontowane.

Navi dotykowa, ekran dotyk , wszystko prawie jak w orginale, duży ekran, nie taka lipa jak przed LCI.

Jak ktoś chcę wstawię zdjęcia.

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...