Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zmieniona tapicerka,siedzenia sportowe z podgrzewaniem na skórę.
Opublikowano

90% postów kolegi o nicku denox89 zaczyna się;

Witam, proszę o opinie............

i tak już od dłuższego czasu.

Nie wiem - to jakiś sport, nawyk, kaprys czy też inne zboczenie :?: :?: :?: :?:

Byłeś, oglądałeś chociaż jedno auto, które tutaj wrzuciłeś :?: :mad2:

Opublikowano
Nie oglądałem ani jednego. Bo według "was" zawsze coś było nie tak, a to kiera obszyta, a to mpakiet dołożony, a to treść ogłoszenia nie taka.
Opublikowano
to zycze powodzenia, albo zwieksz budzet albo przymykaj oko na "mpakiet" dokladany (co najczesciej oznacza tylko przedni zderzak z mpakietu), kiedys nie bylo internetu to ludzie jechali, ogladali auto i jak bylo dobre to kupowali a nie zastanawiali sie czy mpakiet dokladany, czy felgi fabryczne czy fotele sa takie jak powinny byc. Chcesz auto w 100% oryginale, bezwypadkowe i z dobrym przebiegiem to wyloz 10 000 euro na stol i jedz do Niemiec szukać. Może cos znajdziesz
Opublikowano
Dokladnie jak kolega wyzej napisal,ewentualnie zostaje jeszcze salon jak rzeczy typu obszyta kiera czy dolozony zderzak dyskwalifikuja auto :lol: chociaz nic mnie nie zdzwi jak kiedys tu pisal gosc,ze nie pasuje mu wymieniona przednia szyba w 15 letnim e46 :lol: Najgorzej jak sie sprzedaje auto i tego typu klient sie pojawia :)
Opublikowano
Nie oglądałem ani jednego. Bo według "was" zawsze coś było nie tak, a to kiera obszyta, a to mpakiet dołożony, a to treść ogłoszenia nie taka.

jeżeli nie znasz się na autach,wynajmij sobie mechanika albo rzeczoznawce samochodowego i z nimi jedź i oglądaj,tutaj na forum 10% ludzi tu piszących zna się na autach a reszta zna się tylko na kierownicach i siedzeniach albo powtarza coś po innych i trzeba podchodzić do nich z dużą rezerwą ,kupujesz auto używane więc zawsze będą miały wady tylko trzeba sobie przeliczyć koszty napraw i jak auto się podoba targować się, jak masz wątpliwości odpuścić,ale trzeba jechać i oglądać

Opublikowano
Ze zdjęć to nie raz jest jak wróżenie z fusów :) najlepiej to sprawdzic przebieg jak pasuje jechać obejrzeć sprawdzić wypadkowość stan i jak pasi to brać :) bez oglądania na żywo się nie obejdzie takie moje zdanie :)
Opublikowano
Denox widzę, że już ponad rok auta szukasz z orginalnym M pakietem nie kupisz bo takie auto kosztuje 20 tysi więcej prędzej z dokładanym ale to co że dokładany jeśli kogoś stać żeby włożyć dla wyglądu M pakiet to stać go na godne serwisowanie auta tu masz moim zdaniem fajną ofertę sprawdź czujnikiem lakieru i historię serwisową ktoś 10 tysi wsadził w sam wygląd auta http://allegro.pl/show_item.php?item=6601057931#e21e0d2e84
Opublikowano
Denox widzę, że już ponad rok auta szukasz z orginalnym M pakietem

Nie szukam auta z oryginalnym mpakietem. Nie jest on wymagany u mnie.

Opublikowano

Wybierz sobie auto które ci się podoba załóż post na forum przed wyjazdem na oględziny typu jadę jutro oglądać to autko proszę o opinie

Bo na forum auta nie kupisz a zakładanie co chwile wątku z zapytaniem mija się z celem po zdjęciach widać tyle co gówno a handlarze obrabiają zdjęcia programem graficznym abo zatrudniają firmy fotograficzne, żeby zachęcić po zdjęciach podstawa to miernik gr lakieru na allegro za 100 zł kupisz 2. program diagnostyczny ipna z kablem na allegro za 50 zł kupisz podpinasz do gniazda OBD kabel i sam czytasz czy są jakieś błędy 3.podjedz gdzieś z autem na kanał zobacz czy są wycieki i gdzie. I wtedy negocjuj cenę a i podstawa przed wyjazdem kup historię serwisową u kolego DRAY stówka dupy nie ma a możesz zaoszczędzisz sobie czas drogę i pieniądze. Powodzenia