Skocz do zawartości

bardzo dziwny problem z zegarami i kontrolkami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a mianowicie wczoraj kiedy jechalem autem zgasly mi wszystkie zegary i kontrolki, nie zauwazylem tylko czy nie dzialaly juz przy starcie czy zgasly mi w drodze w kazdym badz razie po przejechaniu paru km wskazowki zegarow sie podniosly a kontrolki sie zasweicily pozniej juz tylko zaswwiecaly mi sie podczas jazdy kilkukrotnie bodajze 3kontrolki... reczny i te dwa obok i bardzo szybko gasly... :| szuakelm na forum takich objawow ale nic nie znalazlem czy to moze byc wina kondensatorkow?? samochod to 320i z konca 95r dodam tez ze inspekcja zbliza mi sie ku koncowi pozostal mi juz tylko jeden slupek
Opublikowano
Witam.Inspekcja nie ma tutaj nic do rzeczy.Z mojego punktu widzenia masz problem z ktoryms z glownych sterownikow kompa.Lecz moge sie mylic.Podjedz i podlacz autko pod komputer,a pokaze bledy.
Opublikowano

Witam

Sprobuj poruszac kluczykiem w stacyjce albo postukaj w nia bo moze cos w niej nie laczyc. Mialem kiedys taki przypadek ale nie w BMW. Jednak sprobowac nie zaszkodzi.

Pozdrawiam
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
napewno nie jest to stacyjka. Zauwazylem tez ze jesli wylacza sie wszystie zagary i kontrolki to swiatla dzialaja przy odrobinie czasu bede teraz chcial podpiac auto pod kompa ale czy ktos zna jakis dobry w miare tani warsztat w wawie gdzie ze spokojna glowa mozna zaprowadzic auto??