Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem ze znalezieniem lakiernika (ogarniętego) co by dobrał mi kolor kameleon... Najlepiej okolice Wyszkowa/Warszawy/Mazowsza.

Mój kameleon jest chyba trzy składnikowy (złoty, niebieski i fiolet) i potrzeba mi pomalować 4 element - klapa bagażnika, dolna listwa pod klapą bagażnika, przedni błotnik prawy i cały zderzak z przodu (+ ewentualnie inne mniejsze elementy)

Opublikowano
Mieszalnia/lakiernik wszystko jedno aby dobrać kolor

jeśli sam będziesz dobierał to jedź do dobrej mieszalni i nich próbują, oczywiście w takim przypadku bez próbnego natrysku nawet nie próbuj, lakiernicy w takich przypadkach raczej nie chcę się w to bawić, tylko wolą jak ty im dostarczysz lakier

Opublikowano

ja właśnie pytam o dobrą mieszalnie... bo to że do niej muszę jechać to wiem...

a napisałem, że szukam lakiernika, bo ktoś może ma magika co zna innego magika co magicznie dobiera lakier, załatwi ten lakier i mi to pomaluje

a więc żeby mi ktoś znowu nie powtarzał ŻE TO MIESZALNIA I TAM SE JEDŹ to:

szukam kogoś/czegoś/mieszalni/lakiernika/sklepu/lakierni/magika/cudotwórcy co zajmuje się lakierami typu KAMELEON