Skocz do zawartości

CCC Professional 2017

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1- wchodzisz do nawi

2- przechodzisz na lewą stronę ( w ten pionowy pasek)

3- klikasz piątą ikonkę od góry i zmieniasz widok ( chmurki znikną)

-----///Moja galeria- BMW E90- M Pakiet LCI///------

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=146363

Klik by powiększyć

e34a03810f04.jpg

• Odpowiedzi 120
  • Wyświetleń 39,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
1- wchodzisz do nawi

2- przechodzisz na lewą stronę ( w ten pionowy pasek)

3- klikasz piątą ikonkę od góry i zmieniasz widok ( chmurki znikną)

Masz widok mapy 2D, ale faktycznie bez chmurek :)

Opublikowano

Drodzy Koledzy, pomóżcie proszę ponieważ po wgraniu navi i wybraniu lokalizacji nie widzę dróg tylko samą strzałkę jak poniżej...? Jaka może byc przyczyna, może jakaś zmiana widoku czy ustawień?

45604422880956805247.jpg

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Coś mi się zdaje że jakąś mapę z błędem wyhaczyłeś.

Rozpakuj i nagraj jeszcze raz. Jak to nie pomoże to inne źródło

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Będzie 2017-2?

Denerwuje brak coniektorych drog

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Do tej pory nie przypominam sobie by aktualizowali CCC częsciej niż raz na rok.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A jakiego miesiąca wychodzi najczęściej aktualizacja?

Gdzie w menu navi ccc mogę sprawdzić wersję/datę aktualnie posiadanej nawigacji/softu?

Opublikowano
A jakiego miesiąca wychodzi najczęściej aktualizacja?

Gdzie w menu navi ccc mogę sprawdzić wersję/datę aktualnie posiadanej nawigacji/softu?

Pytasz o wersję mapy czy czytnika CCC?

Szukaj w ukrytym menu czytnika lub odczytaj wszystkie sterowniki w aucie za pomocą INPA

Opublikowano
wersję mapy
Opublikowano
wersję mapy

W ukrytym menu w idrive zobaczysz jakieś oznaczenie wersji mapy ale nic Ci to nie da.

Włóż płytę do normalnego czytnika DVD w laptopie i poszukaj

->config\create_cd - otwórz w notatniku

Opublikowano

Bo tak jest.Raz na rok i koniec.

Poza tym drogi są nanoszone czesto na zasadzie prognozy budowy powiedzmy dwa lata wczesniej tak standardowo i dlatego niektórych nowych nie ma bo np. były zmiany lub wydawca mapy miał gdzies kawałek autostrady czy zjazdu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Chyba w listopadzie wychodzi zawsze nowa mapa. Mnie się wydaje, że oni dokładają dopiero drogi jak oficjalnie oddane są do użytku.
Opublikowano
Nie....większość dostawców zaznacza przypuszczalne drogi z planów ale często poziom aktualności pozostawia wiele do zyczenia .Drogi te nawet jesli na dzień wydania mapy nie są oddane do użytkowania mają kolor szary najczęściej
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witam, ściągnąłem wczoraj navi 2017, nagrałem na DVD-R Verbatina z prędkością 4x. I działa, ale jak krew z nosa a napęd mega hałasuje. Gdy chciałem wybrać miejsce docelowe trwało to z 10 min i się w końcu poddałem. Teraz pytanie czy te nawigacje są tylko po to żeby były czy coś robię źle? :mad2: Pozdrawiam :)
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Oryginalne ISO czy przerobione z fotoradarami? Nagrałem kilkanaście płyt na różnych nośnikach bo sprawdzałem nawet jakieś śmieciowe płytki i wnioski mam takie. Modyfikowane obrazy działają różnie, raz lepiej raz gorzej, czasami na płytce 'noname' działa bez zająknięcia, a czasami nie, dokładnie tak samo z verbatim czy sony. Niby navi działa ale wyznaczanie trasy trwa długo albo zawiesza napęd. Z oryginalnym iso nagranym na różnych płytach nie miałem takich problemów albo działała bardzo dobrze, albo napęd nie rozpoznawał płyty wcale. Teraz mam płytkę z foto z jakiegoś innego zagranicznego forum i działa przyzwoicie ale minimalnie wolniej niż ta oryginalna, to iso z tego tematu nagrywałem dwa razy na płytach marketowych i nie ruszyło ale na tej samej płycie oryginalne iso działa.

Możliwości są takie:

1. masz słaby laser w NAVI i niestety będzie jak będzie, możesz sprawdzić na innym nośniku albo inny obraz /oryginalny, nie modyfikowany/

2. nagrywarka na której nagrywasz jest beznadziejna i kiepsko nagrywa, to że płyta przechodzi weryfikacje danych nie ma związku z jakością /do weryfikacji jakości nagrania są specjalne programy/

3. płyta płycie nierówna i nawet verbatim trafia się trefny szczególnie, że czytnik navi to nie to samo co czytnik nagrywarki.

Jako ciekawostka, mam płyty CD BASF, nagrywane na nagrywarce YAMAHA x2 SCSI w okolicach roku 95-96', rok temu sprawdzałem, 100% danych było poprawnie odczytywanych, obecne płyty CD/DVD mają problemy z zawartością po kilku latach.

Opublikowano
Chyba w listopadzie wychodzi zawsze nowa mapa. Mnie się wydaje, że oni dokładają dopiero drogi jak oficjalnie oddane są do użytku.

A4 Rzeszów -Jarosław oddana sierpień 2016. Na mapie obecnej nie ma jej nadal. Może powinni z google maps współpracować?

Opublikowano
Siemanko jestem zielony w tym temacie :D Navi CCC Professional ktoś podpowie jak ściągnąć i nagrać żeby mi śmigała mapka Polski ?? :)
Opublikowano
Naucz się czytać wcześniej :cool2: :cool2: :cool2:
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

zgadza się do CCC raz w roku wychodzi , przeważnie połowa grudnia

ZDALNA KONWERSJA USA/EUROPA KODOWANIE PROGRAMOWANIE CCC/CIC/NBT/ EVO ID 4 5 6/ MGU ID7 ID8 ID8.5 ZMIANA REGIONU,AKTUALIZACJA CARPLAY/ANDROIDAUTO, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC, kodowanie NCD 2.0, FSC/SFA PLIKI NAPRAWCZE, WALIDACJA ECU i inne

realizacje kliknij --> Facebook

POLSKIE MENU BMW E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G06 G11 G12 G20 G30 U11 U10...

PARTNER BMW AG

telefon/whatsApp +48 504384405

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html

menupolskie2.jpg

• 1 rok później...
Opublikowano
Ma ktoś linka do najnowszych mapek?