Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam E91 N52B25 218KM. Czy ten silnik można podkręcić do 258 KM za pomocą oprogramowania silnika.

Na forach piszą o takich możliwościach ale nie znalazłem, czy mój silni też można

Opublikowano

Z 325i n52b30 218KM pewnie by sie cos dalo zrobic sensownego.

Jak ci brakuje mocy sprawdź najpierw czy faktycznie twoj silnik trzyma chociaz serie

Opublikowano
przy wymianie katow, tylniego i srodkowego wydechu oraz kolektora wydechwego na sportowy + doplywu powietrza na AFE + program na miare mozna wyciagnac ponad 260 koni. W N52B30 (258) ponad 310.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• 5 lat później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Łoo kurna. Zloty szpadel wędruje do ciebie za odkopanie tematu sprzed 6-u lat

🙃🙃

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

A co tam szpadel, na cholero mi on.

Dajże zloty tłoczek, jako brelok będę mial :D

Sam cos teraz będę montował a mianowicie kolektor taki jak turboworks na portalach aukcyjnych i mam kilka pytań pomożecie bo niewiem gdzie to napisać. Jest jeden temat kolektor sportowy e92 ale może wkleję tutaj?

Można tak? czy zaszczela mnie administratorzy seria? :D Jak możesz to pomóż "feel-x" :) Pozdrawiam!