Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wiocha!

a u niemcow tez idiotow nie brakuje :)

Nie wiedzą już na co kase wydawać, z beemek jakieś parowniki z lambodorami robią i myślą że to jest fajne :mad2:

BMW to samochody, reszta to tylko nieudane próby...
Opublikowano
Moim skromnym zdaniem N2O znany takze jako podtlenek azotu jest gazem rozweselającym :) Wiec jesli na tych zdjeciach do tego symku uzyty by został N2O to mysle ze te panie by lezały na glebie ze śmiechu :) Wiec podtlenek odpada. Moze to jest para wodna taka z tych cisnienowych słoni sprzedawanych w Mango?
Opublikowano

witam

jak dla mnie to jest dobre, ale ................ do japonskich aut, ktore lubia spoileryyyyy i inne "wygibasy" :twisted:

pozdro

Opublikowano
Ta z lewej jest fajna...

Ale nie ma poduszek. Pewnie lekko się prowadzi i nie ma hamulców, ale za to ma grzane siedzenie. :D Bankowo duży przebieg ma, ale chyba nie była bita.

:mrgreen:

P.S. - Robert, ja Cię proszę, zrób coś z tym obrazkiem w podpisie bo mi ślinka cieknie jak taki tyłeczek widzę :P :)

Opublikowano
Ta z lewej jest fajna...
Ale nie ma poduszek.

no... szkoda, że tak biednie wyposażona...

Pewnie lekko się prowadzi i nie ma hamulców,

a po co hamulce???

ale za to ma grzane siedzenie.

a może niedogrzane:)?

:D Bankowo duży przebieg ma,.

Przy obecnych olejach to nie problem...

ale chyba nie była bita. :mrgreen:

a kto to wie?

P.S. - Robert, ja Cię proszę, zrób coś z tym obrazkiem w podpisie bo mi ślinka cieknie jak taki tyłeczek widzę :P :)

a co powiesz na front?... może zmienię foto w avatarze?

Opublikowano
a co powiesz na front?... może zmienię foto w avatarze?

Ale weź mnie nie denewruj :P Wystarczy, że jestem nieuleczalnie chory na CSL i 2002...

Opublikowano

Eeee tam.... marudzicie panowie... smiem przypuszczac, ze w obydwu przypadkach "zawias" jest w porzadku, tzn. niewybity i zero luzow... :mrgreen: :oops: :wink: :twisted: :D :norty: :cool2: :twisted2: :arrow:

Wydaje mi sie rowniez, ze kompresja w obydwu przypadkach jest jeszcze ok... nie puszcza na panewkach i trzyma gdy "tlok" jest w ruchu... :mrgreen: :oops: :wink: :twisted: :D :norty: :cool2: :twisted2: :arrow:

Bayerische Motoren Werke... i tak trzymac!!!

http://img435.imageshack.us/img435/930/fv3df.png

Opublikowano
Co do tego drugiego to bym nie był taki pewien :D

:think: ...

:doh: ...

Wlasciwie masz racje...

Zeby sie przekonac trzeba by na "warsztat"... :mrgreen:

PS. Trzeba skonczyc z tym watkiem, bo nas Admin "pogoni"... :mrgreen:

... prawdopodobnie poruszamy tu jakies "watki o tresci erotycznej"... czy cos takiego :mrgreen:

Bayerische Motoren Werke... i tak trzymac!!!

http://img435.imageshack.us/img435/930/fv3df.png

Opublikowano
wiocha!

a u niemcow tez idiotow nie brakuje :)

Zdecydowanie.

Co za blamaż...

http://img223.imageshack.us/img223/6755/633csi21nn.jpg