Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kupując samochód dowiedziałem się że był bity z przodu lewej strony, do tego porysowane drzwi, i tylny lewy błotnik. Zostało to naprawione, drzwi wymienione i wszystko OK.

Pojechałem na przegląd wszystko w porządku, od spodu samochód utrzymany rewelacja (ma niski przebieg).

Nie chce mi się wierzyć że nie wiedział co było robione z tyłu, jednak na oddanie samochodu już za późno.

Była jednak woda w bagażniku. zacząłem więc rozbierać po kolei tapicerki z bagażnika żeby poprawić uszczelkę z reflektora żeby już nie lało. A tu niespodzianka.

Podłużnice wydają się spawane, zasmarowane, rdzy jako takiej nie ma, jednak sam fakt mnie martwi. Martwi mnie też fakt, że ten samochód mógł mieć dwie stłuczki za sobą, gdzie po pierwszej wymieniono całą "dupę". Jutro będę sprawdzał miernikiem lakieru czy nie ma na słupkach kitu, jednak czy ktoś mógłby zerknąć na zdjęcia, powiedzieć co o tym myśli oraz powiedzieć, czy w jego e46 sedanie też jest taka mata z tyłu bagażnika zakryta gumowym dywanikiem. Zastanawiam się czy oryginalnie tą matę montowano, czy nie bo wygląda na fuszerkę. Poniżej dodaję zdjęcia.

ae628335474b.jpg a04ac32d384a.jpg bef097c91155.jpg 668bb9243d59.jpg 0f40d893ef9b.jpg 45b3a6fcab53.jpg 6d8558fe20c2.jpg b2158b26d80e.jpg cbccd4bdb201.jpg 659283af2a7c.jpg 8ae0d31c7242.jpg 25c4bc085282.jpg

• 4 tygodnie później...