Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie, wjechałem przy sporej predkości w sporą dziurę i ... prawy amorek pa pa- cały wachacz jest mokry az od oleju.

lewy też juz się pocił.

Teraz na zakętach czuję jakby przednie koła się trochę slizgały- czy to od rozwalonych amorków czy coś jeszcze mogło pójśc???- na szarpakach na stacji diagnostycznej oprócz rozwalonych amorków nic nie wykazał0....

Opublikowano

Nie próbuj przewidywać co poszło, bo to i tak wyjdzie przy wymianie amortyzatorów.

Przy takich "przygodach" mocno obrywają tuleje wahaczy, łożyska kolumn McPhersona, w ekstremalnych przypadkach gną się same wahacze. Na 90 % geometria zawieszenia nadaje się do powtórnego ustawienia.

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano
w poniedzialek jade wymienić za amorki zapłaciłem 640 pln...monroe reflex- zobaczymy jak się sprawdzą są różne opinie
Opublikowano
w poniedzialek jade wymienić za amorki zapłaciłem 640 pln...monroe reflex- zobaczymy jak się sprawdzą są różne opinie
Sa git założyłem je do mojej ,zobczymy jak z żywotnością .