Skocz do zawartości

[e60] lusterka m5 z anglika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Czy ktos z panstwa montowal lusterka od mki wersji z anglika? Kupilem auto z takimi lusterkami i nic wnich nie widze katy sa prawdopodobnie inne niz w EU. Pytanie co by trzeba bylo wymienic zeby pozbyc sie problemu? Wklady? Dodam ze lusterko od kierowcy az tak mocno nie przeszkadza. Ale od pasazera nic nie widac
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zdaje mi się że lusterka angielskie i europejskie są inaczej zbudowane. Co prawda nie mam m5 ale jak składam moje lusterka, lewe lusterko odstaje bardziej od samochodu jak prawe o jakieś 2-3 cm. W Angliku jest pewnie na odwrót przez co masz inny kąt patrzenia.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Lusterko ma inne kąty. Nic nie będziesz widział w Anglikach. Musisz zmienić całe wnętrze lusterka ,tak więc z tych m5 to przyda Ci się tylko obudowa. Trzeba sprawdzić czy wnętrze lusterka standardowego nie jest takie same jak w M5. Jeżeli tak to trzeba poprzekładać wnętrza luster.

Używane części do BMW e36 e38 e39 e46 e53 e60 e87 e90 f01 f10 f30

tel .: 731 885 885 Zapraszam :)

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=39682621

• 2 tygodnie później...