Skocz do zawartości

<t>Ile oczekiwałeś/aś na nowe BMW serii 3 od złożenia zamówienia do odbioru u dealera?</t>  

55 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

• Członkowie klubu
Opublikowano

...dla Apple Car chciałem nawet wrzucić jakiegoś starego iPhone do auta na zawsze, ale się okazało, że mam za stare auto ;)

Zobaczymy, może spróbuję rtti, dzięki :)

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Też tak kombinowałem, ale dużo więcej korzyści z tego wszystkiego jest jak to nie jest drugi iPhone tylko ten którego używasz na codzień ... mapy, muzyka itp masz wtedy to czego używasz... ten iPhone w aucie nie wie np. jakie adresy wyszukiwałeś w Google maps, czy na czym skończyłeś słuchać Spotify itp itd... tym bardziej że nie trzeba kabla podpinać tak jak w innych markach, tylko jest po WiFi
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Moja F34 jest za stara na Apple Car, a co dopiero WiFi... ;)

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
Moja F34 jest za stara na Apple Car, a co dopiero WiFi... ;)

To zostaje uchwyt z magnesem na kratkę nawiewu i niewielka blaszka pod etui tel. Tak mam w drugim aucie, które nie ma apple car play i jest naprawdę super :-) Polecam takie rozwiązanie!

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Z moją były przeboje, łącznie ze zmianą dealera i po zmianie poszło migiem ale:

Zamówienie 31 styczeń

Produkcja 13 maj

Odebrałem 31 maja

AB75533E-F032-4159-8AA6-CB1CDD02C080.jpg