Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nagrałem płytę sposobem opisanym w pierwszym poście w tym wątku, programem Ashampoo, nagrane jako MP3/WMA (e60 2007r, nawigacja Business). Kilka utworów odtwarza normalnie, ale większość wyświetla długość trwania utworu jako "00:00" i przeskakuje do następnego i tak dalej... Dodam że płyta dobrej jakości CD-R firmy Verbatim. Coffi jak sobie poradziłeś? Też podejrzewam że może to być wina plików. Sorry za odgrzebanie posta sprzed prawie 2 lat, ale może akurat ktoś go jeszcze przeczyta:) Pozdrawiam!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja wypalam Nero jako normalna płyta z danymi i śmiga . Krążki sony i niska prędkość . Jak najkrótsza normalna nazwa płyty i katalogi bez udziwnień . Polskie znaki wywalić . Krótkie nazwy i gotowe . Bardziej muszę powalczyć z USB bo nie rozpoznaje mi pendrajwa .
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

krew mnie zalewa

nagrałem plik mp3 w tym programie szamboo i nie odtwarza mp3 widzi wszystkie utwory i czas 00;00

nagrałem pliki wma i tez nic

bmw e87

cic z czytnikiem cd raz dvd

kts ma jakiś pomysł?

BOKIEM ALBO WCALE...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Nagrałem płytę sposobem opisanym w pierwszym poście w tym wątku, programem Ashampoo, nagrane jako MP3/WMA (e60 2007r, nawigacja Business). Kilka utworów odtwarza normalnie, ale większość wyświetla długość trwania utworu jako "00:00" i przeskakuje do następnego i tak dalej... Dodam że płyta dobrej jakości CD-R firmy Verbatim. Coffi jak sobie poradziłeś? Też podejrzewam że może to być wina plików. Sorry za odgrzebanie posta sprzed prawie 2 lat, ale może akurat ktoś go jeszcze przeczyta:) Pozdrawiam!

U mnie był problem z samymi plikami mp3, które same w sobie zawierały błąd.

• 1 rok później...
Opublikowano
Koledzy, ja mam f34 2017 r. i radio business nie odtwarza oryginalnych płyt z mp3 z kursem językowym. Czy możliwość odtwarzania należy gdzieś odblokować?