Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

potrzebowal bym wymiarow (dlugosc, szerokosc, wielkosc otworu) hamulca recznego z F30/F31 jezeli ktos moze zmierzyc.

Chcialbym kupic ten o to okaz :

http://www.salesafter.eu/images/product_images/info_images/handbremsgriff-sport-f20.jpg

i go zalozyc w E91 bo jezeli jest jedna rzecz ktora mi sie napewno podoba w F30 to wyglad akcesori. :D

dziekuje.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
Rivasi albo mi się wydaje albo to pasuje pnp do E90. nie jestem pewien na 100% ale widziałem na żywo dwa takie e90 właśnie z ręcznymi od F30 plus w jednym siedziałem i się dziwiłem co to za bajer. Ewentualnie poszukaj na allegro jakiś szrotów i upewnij się za niewielką cene czy podejdzie. Wiem, że się da ale nie wiem jak, gościu mi mówił ale nie pamiętam co mówił :D
Opublikowano
dzieki za info.

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Długość części widocznej 11 cm natomiast pod skóra czuć jeszcze 0,5 cm.

Otwór 15 mm, szerokość przy przycisku 3 cm, przy łączeniu z mieszkiem rozszerza się do 4 cm.

Wysokość przy przycisku 3 cm, przy łączeniu z mieszkiem 5 cm.

Opublikowano
dzieki za wymiary, po zmierzeniu swojej wychodzi ze pasuje.

Moja La Bunia

DO E9x :