Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Koledzy mam ostatnio takie wku*^% stuki w bagazniku. Metaliczne, nieregularne. Nie wiem czy to buda tak stuka czy jakas czesc np klapa ale zawsze na nierownosciach. Nie ma znaczenia czy jade szybko czy sie tocze na wstecznym. Stuki pojawia sie i nie mam pojecia co to - myslalem ze roleta, wywalilen i dalej stuki. Powyjmowalem wszystko i bez zmian. Mial ktos?
BMW Auto Rawski - NIE POLECAM!!!
Opublikowano

Z doświadczenia podpowiem, ze należy zacząć od najprostszych teorii.

Mnie kiedyś zajęło pół dnia zlokalizowanie dziwnych odgłosów w bagażniku E55.

Winowajca był zadziwiająco dobrze ukryty (zapomniana mała puszka schowana pod profilem zamkniętym ),

Zalecam cierpliwość w poszukiwaniach :wink:

Opublikowano

Miałem podobną sytuację . Zgłosiłem w ASO i usunęli bez problemu. Z tego co przekazał doradca serwisowy. luzuje się zamek w drzwiach bagażnika.

Od dwóch lat nie ma problemu.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
U mnie tak samo coś stukało po tej akcji z isofixem, którą zrobili mi przy okazji wymiany oleju. Było słychać stuki w okolicach tylnej kanapy, pojechałem ponownie - rozebrali, poprawili i przyznali, że coś tam się obluzowało i latało.