Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś widziało się BMW na ulicy i serce drżało z podniecenia - teraz stało się pospolite.

A ja pamiętam takie czasy, że jak widziałem nowego Kadetta to mi kolana miękły.

Powoli ale jednak Polacy się bogacą, aut coraz wiecej. Coraz wiecej nowych i najnowszych. Normalna sprawa.

Rzecz w tym, że plujesz na nowe wozy BMW do czego oczywiście masz prawo, ale nie podparłeś swojej krytyki żadnym obiektywnym (kwantyfikowalnym w km/s, l/100km, Nm, cm, mm, itede itepe) argumentem.

A pisanie, że coś 'jest kupą plastiku' to niewiele.

:: Moje auto ::

:: Nieważne czym jedziesz, ważne dokąd ::

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
[A ja pamiętam takie czasy, że jak widziałem nowego Kadetta to mi kolana miękły.

Mi też miękły. I dzięki Twojej uwadze, jako kompletny laik mogę wysnuć jeden wniosek - przy w/w Oplu - już mi nie miękną, a przy Beemce - i owszem, bez względu na to, jak jest leciwa.

A co do X3 - oddychamy innym powietrzem, żremy same pestycydy, a samochód jest odpowiedzią na potrzeby rynku (odpowiedzią w moim guście, na szczęście), na którą mnie nie stać -niestety.

Wiecie, des gustibus est non disputandum, ale faktycznie, bez "kupy" mogłoby się obejść :roll: