Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie dotyczace BMW e39 w mpakiecie :) czy mozliwe ze jest mpakiet a podsufitka jest koloru jasnego? I na czym polega mpakiet w e39 jakie wyposazenie powinno byc dodatkowe?

Pozdrawiam

Opublikowano

Pełny m-pakiet to: zderzaki(przedni M ma lotkę wewnątrz oraz tylni)czarna podsufitka,kierownica,listwy progowe,podnóżek,lotka na klapie bagażnika (sedan),zawieszenie i felgi. Występuje również wersja m-technik, wtedy kupujący mógł mieć tylko zawieszenie m wraz z kierownicą, lub dodatkowo czarny sufit do tego. Cały cyrk wychodzi z niewiedzy. Zdarza się że ktoś wymienił kierownice na tzw serducho i już handlarz pisze że m pakiet jest.

Tu masz link do mojej to jest pełny m-pakiet viewtopic.php?f=156&t=222454&start=150

• Moderatorzy
Opublikowano
Występuje również wersja m-technik, wtedy kupujący mógł mieć tylko zawieszenie m wraz z kierownicą, l

Poprzednią miałem cała w normalnej wersji tylko zawias m-technik - kierownica fabrycznie z jelcza.

Pewnie zamawiając można było wziąć pełen m-pakiet albo poszczególne części jego, ale raczej nie było tak, że jak zawias m-tech to od razu kierownica też była.

A co do m-pakietów od "Mirka" to często wystarczy logo //M na klapie i już w opisie widnieje "PEŁEN FABRYCZNY M-Pakiet!" :D

Opublikowano

A co do m-pakietów od "Mirka" to często wystarczy logo //M na klapie i już w opisie widnieje "PEŁEN FABRYCZNY M-Pakiet!" :D

I od razu do tego plus 10 KM za każde takie logo :norty: :idea: :8)

Opublikowano

Samochód jest ze sprowadzony zza zachodniej granicy od 1 wlasciciela jest to kobieta wiec raczej nic nie bylo kombinowane dodam ze jest to e39 po liftingu kombi 3.0 benzyna z wyposazenia mpakietowego ma: zderzaki,zawieszenie, felgi, kierownice, listwy jedyne co mnie zdziwilo to ze nie ma czarnej podsufitki i listwy wewnetrzne sa koloru czarnego. W srodku ma czarna skore.

Wlasnie sie zastanawiam czy mozna bylo poprostu w salonie wybrac sobie niepelny mpakiet bo wszystko wyglada na oryginalne. Niestety nie posiadam winu ale nigdzie nie moglem tego doczytac wiec pytam milosnikow marki :)