Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jest taka sprawa, jak sie nagrzeje to czasami nie chce zakrecic rozrusznik tylko slychac szum jakis... Wiem napewno, ze to "bendiks". Zmienial juz to ktos, jaka jest cena wymiany? Ciezko sie dostac do tego?
BrillaNtrot- MałY DiabeŁ ::--::
Opublikowano
Mam to samo, ale czy w ogóle ci nie kręci czy po prostu czasami sie jakby slizga i słychac taki dziwny szum, bo jak tylko czasami to trudno poruszaj gałką zmiany biegów i luz , ja tak miałem u siebie i dopiero niedawno wymienilem bo wczesniej jakos byly wazniejsze rzeczy
Opublikowano
Tylko czasami nie chce zakrecic i tylko jak sie nagrzeje za 2-3 razem kreci bo jak zimny to ladnie wszystko jest...
Opublikowano
rozruszniki bywaja trudno dostepne i maja zapyzaiałe sruby. Jesli Ci nie bedzie wychodzic z odkrecaniem to oddaj do fachowca, maja sposoby

pozdrawiam

t.

Opublikowano
dzieki chlopaki troche mi pomogliscie, narazie posmigam na tym a pozniej jak padnie juz to go wymienie. Pozdro 4 all