Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie ;-)

Bardzo długo szukałem odpowiedzi na ten temat i nic konkretnego nie mogłem znaleźć.

Mianowicie chodzi o to, że trafiła mi się okazja kupić za marne wręcz śmieszne pieniądze, bo aż całe 120zl wózek dyfra sierpy wahacze pod sprężyny kompletne hamulce z tarczami nawet kawałek przewodu jest :) od e36 328i coupe. Chciałbym to rozebrać do zera do ostatniej śrubki wypiaskować pomalować zaciski na czerwono belkę sierpy i wahacze na czarno (oczywiście proszkowo, bo mam taką możliwość w normalnych pieniądzach) poskładać wszystkie tuleje (chyba by był poliuretan) i wpakować to do e36 318is coupe (robię bazę pod kuty 2,5 m50b25) i moje pytanie brzmi. Czy belka od e36 328i coupe mi zapasuje p&p do e36 318is coupe. Ewentualnie jakie by czekały mnie przeróbki?

Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi :-D

Opublikowano

żadnych problemów nie będzie. Rób jak mówisz bo to super wygląda.

sam trzymam całe kompletne tylne zawieszenie i wszystkie tuleje i też kiedyś coś takiego chyba zrobie :)

szukam