Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wisniowy super mimo kaszaniastych felg ale to mozna zmienic.wnetrze i kolorek ma ekstra.ten czarny jest nijaki i niczym sie nie wyroznia kolejne zwykle czarne bmw
Opublikowano
Widzę, że zdania są podzielone. Ale jeśli chodzi o wygląd, to też bardziej podoba mi się kombinacja tego wiśniowego metalicu z jasną skórką niż czerń "standard" i ciemne półskóry (pomijając te nieszczęsne fele w wiśniowym). Za to skutecznie odstrasza mnie od niego ten przebieg. Prawie 220 tauzenów to już coś jest, nawet dla diesla. Koleś z tego komisu zarzeka się, że w ogóle nie wyjechany, nie zniszczony. Ale jednak jak już mam wydać te 4 dychy na auto, to chcę żeby trochę pojeździło, a nie tylko do mechanika i z powrotem. Aczkolwiek wizualnie bardzo mi się podoba. Aha, komis jest niby przy salonie BMW (na terenie), ale jednak dealer nie ma tego auta wystawionego na stronie w dziale używane. Wydaje mi się, że tak naprawdę ASO i ten komis nie mają ze sobą nic wspólnego, poza bliskim sąsiedztwem.
Opublikowano
a wierzysz w to ze ten czarny ma 40k?nie po to ktos kupuje diesla zeby w 4 lata robic 40k...juz chyba lepszy z faktycznymi 220 niz "cholera wie czym"...
Opublikowano
Oba są ładne ale ten drugi ma chociaż prawdziwy przebieg :D
Wyłącz światła w dzień - wróć do normalności !!!
Opublikowano
a wierzysz w to ze ten czarny ma 40k?nie po to ktos kupuje diesla zeby w 4 lata robic 40k...juz chyba lepszy z faktycznymi 220 niz "cholera wie czym"...

Zgadzam się, ale mimo wszystko 220 tysiecy po polskich drogach to już jest sporo i dla silnika i dla zawieszenia. Chyba będę szukał czegoś innego.

Z tego co widziałem to ktoś tu miał na forum właśnie takiego compacta 320td z 2002 roku do sprzedania, ale on chciał za niego kosmiczne pieniądze. W końcu opuścił do 55 tyś, ale to i tak za dużo. Na rynku używanych jest padaka i nie ma co się łudzić, że się weźmie tyle, ile by się chciało. Niedawno sam sprzedawałem swoje auto i wiem, jak ciężko teraz wziąć jakiekolwiek rozsądne pieniądze za samochód. A za to, że ktoś dbał, szanował, kupował nowe, oryginalne części, przejmował się każdą pierdołą, niestety nikt pieniędzy nie odda. Sad but true...