Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam dołożoną NAVI NBT, bo standardowo auto nie było w nią wyposażone. Telefon działa, w sensie dzwonienie z auta przez bluetooth, kontakty z telefonu widzę, ale wiadomości (smsy) już nie, pokazuje, że brak. Czy da się coś dokodować po prostu? Kumpel w F10 po lifcie widzi normalnie smsy, telefon ten sam iphone 6. Wcześniej myślałem, że telefon nie jest kompatybilny z tą navi, ale chyba to nie to... ktoś coś poradzi?

.

Opublikowano
To jest jakoś poryte ;) złapał mi jednego smsa przed chwiłą jak jechałem na myjnię (1 raz w życiu cokolwiek złapał), ale chyba w opcji Office to było, a jak wracałem z myjni to już go nie widziałem, mało tego dostałem nowego smsa i nie był wyświetlany. Tego co złapał mogłem nawet przeczytać głosowo - nawet całkiem to brzmiało, tylko czemu nie dostaję wszystkich smsów? na filtrze mam ustawione pokazuj wszystkie, a nie tylko nieprzeczytane itd..

.