Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakieś dwóch tygodni przestał mi zamykać centralny. Jest to strasznie denerwujące bo czuje sie jakbym jeździł maluchem gdzie samemu trzeba sobie zamykac drzwi tylko tam są dwoje drzwi a tu... :mad2: . zamykają się tylko te drzwi które akurat zamykam czyli albo lewe albo prawe przednie. Nie wiem co moze być tego przyczyną, może coś przez te upały?? Nie mam pojęcia, jak mozna to zdiagnozować i zrobić coś z tym, bo przecież dłużej tak nie można, dzieki z góry za wszystkie pomysły, może ktoś ma lub miał ten sam problem , wyszukiwarka znalazla coś tam odnosnie tego ale nic o moim problemie

pozdr

Opublikowano
Miałem tak i myslę, ze powinieneś wymienić bezpiecznik centralnego, nawet gdy wydaje Ci się, że wszatko z nim w porzadku. Dwa dni u siebie szukałem przyczyny, probówka pokazywała, ze bezpieczniki są ok, a jednak po wymianie centralny ziała jak nowy:)
Opublikowano
wymienić bezpiecznik centralnego

czy chodzi o bezpieczniki z puszki pod maska w komorze silnika o numerze 7,35,43. czy może sam moduł centralnego ma w sobie dodatkowy bezpiecznik :?:

Opublikowano
no właśnie , ale u mnie to chyba jakis problem mechaniczny z silownikiem najprawdopodobniej, a z bezpiecznikiem tez sprawdzałem ale niestety to nie o to chodziło, ale dzienks