Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam w planach oddac jedna zmeczona zyciem tylną felge 19' na malowanie proszkowe . Przez te powiedzmy trzy dni nic sie nie stanie jak bede jezdzil na swoim zapasowym kole - to jest kolo 235/65/R17 ? Chodzi mi o automat i reduktor ? nie mam xdrive - przedlift.
Opublikowano
srednica jest inna ale niewiele, niby sie nie powinno tak jezdzic ale nie ma dyfrow o ograniczonym poslizgu wiec chyba powinno byc ok...
Opublikowano
Skąd info że nie powinno się jeździć? Moja wyjechała z fabryki ze sport pakietem na felgach 19" Styling 63 z zapasem 17" na Styling 57 więc raczej producent dopuszcza takie rozwiązanie :]
Opublikowano
W Lublinie w zakladzie powiedzieli ze dopiero po dwoch tygodniach mozna odebrac felgi ? troche nie przesadzaja ?. Przeciez to powinno trwac max 3-4 dni.
Opublikowano
Jeśli mowa o ori felgach ze sport pakietu przed liftem to na tyle są szersze niż z przodu, więc robiąc tak jak piszesz powstanie już kompletny mix :D