Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak sie popatrzyłem ostatnio na swoje autko i pomyślałem że coś trzeba zrobić takie ladne bmw e60 a takie zaniedbane :cry2:

Mam zamiar sobie kupić taką maszyne z obracaną gombką, i która pasta czy wosk bedzie najlepszym rozwiązaniem może być droga, ale żeby było dobre. Myślałem nad ceramiczną powłoką, ale mam troche porysowany lakier i myśle że nie prezentowało by sie za dobrze. Co jeszcze musze kupić żeby ładnie sie błyszczał te glinki pomagają troche?

A do rys znacie może jakiś dobry specyfik mam też na masce takie białe po kamieniach kropki :| i na drzwiach takie głembokie dwie rysy

• Członkowie klubu
Opublikowano
więc kup maszyne z obracaną gabką i te paste lub woska, a te glinki to sa do czyszczenia lakieru nie nabłyszczania
sprzedam Cobb access port v3 pod silnik N55
Opublikowano

:cool2: Krzysiek :mrgreen:

Temat jest tak szeroki, że nikt Ci tego tutaj nie opisze. O Wystarczy :search: Jakie pasty to zależy jaki masz lakier i co chcesz osiągnąć. Żeby nabyć jako taki zestaw, którym da się coś ogarnąć czyli maszyna, BP mały i duży, zestaw padów, pasty polerskie, IPA, mikrofibry, ręczniki i ileś innych środków trzeba wyłożyć minimum 1000zł także może lepiej dać te 1000zł i niech to ktoś zrobi kto ogarnia temat :) Za polerowanie ręczne się nie zabieraj z pastami z marketu bo to kompletnie nie tędy droga, szkoda czasu i lakieru.

Nie komentuje stylu wypowiedzi :mad2:

Import pojazdów z USA, Kanady, Emiratów.

www.importusa.pl

www.facebook.com/importusa