Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w mojej f30 mam zwykle ksenony bez doświetlania i innych bajerow,problem polega na tym że gdy jade sam wszystko jest okej świecą na odpowiedniej wysokości natomiast z pasażerem z przodu lub np pasażerem z przodu i z tyłu idą do góry i świecą w niebo oślepiając wszystkich z naprzeciwka i jadących przede mną rownież..zaobserwowałem ze jeżeli pasażerowie wysiada z auta światła za chwile sie opuszczają i świeca dobrze.

Poza tym dzieje sie jeszcze coś takiego ze przy hamowaniu światła idą do gory po czym opuszczają sie gdy jade sam a gdy jade z pasażerami to mam wrażenie ze jak juz pójdą do gory to tak zostają.

Pomóżcie czy to cos z poziomicami czy cos innego bo szlak mnie trafia gdy jade po zmroku.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Najlepszym wyjściem byłoby sprawdzić błędy. Jeśli nic nie będzie związanego z oświetleniem, to sprawdzić jak zachowują się odczyty z czujników poziomowania po obciążeniu samochodu.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odświeże temat, bo nikt nie potrafi mi pomóc

więc załączam link filmiku który wrzuciłem na YouTube który pokazuje co sie dzieje z moimi światłami gdy wejdzie i wyjdzie pasażer.