Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic się tam nikomu w d.... nie poprzewracało, takie są realia. auto nawet 20 letnie z niskim przebiegiem i w bardzo dobrym stanie, bezwypadkowe są w porównywalnej cenie, jak auta o kilka lat młodsze.

Stan techniczny i przebieg, to kształtuje cenę, a u nas wielkie zdziwienie i oburzenie.

Opublikowano
Nic się tam nikomu w d.... nie poprzewracało, takie są realia. auto nawet 20 letnie z niskim przebiegiem i w bardzo dobrym stanie, bezwypadkowe są w porównywalnej cenie, jak auta o kilka lat młodsze.

Stan techniczny i przebieg, to kształtuje cenę, a u nas wielkie zdziwienie i oburzenie.

Ty żartujesz rozumiem? :lol:

"TAKI EGZĘPLARZ TO PRAWDZIWY UNIKAT A STAN POWALA NA KOLANA !!!" :lol:

nie wróż ze szklanej kuli http://emotikona.pl/emotikony/pic/027.gif

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kurde a ja ostatnio sprzedalem seata ibize 2000r 50tkm przebiegu bezwypadku jeden wlasciciel za 2500 :/ a moglem wystawic za 25 000 :roll:
Ciesz się że w ogóle sprzedałeś. :)
Opublikowano

no dobra ale co Ty mi tu pokazujesz?dawno temu widziałem juz te alpiny,i za alpiny jestem w stanie zrozumieć takie ceny bo wiadomo,rodzyny,rary etc,ale nie zwykłe kilkunastoletnie BMW E46 3.0 w dodatku w automacie :lol: z reszta,każdy ma swoje zdanie na ten temat tak samo jak na każdy inny,pozdrawiam

"TAKI EGZĘPLARZ TO PRAWDZIWY UNIKAT A STAN POWALA NA KOLANA !!!" :lol:

nie wróż ze szklanej kuli http://emotikona.pl/emotikony/pic/027.gif

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
przebieg pomijam bo w żaden nie wierzę

Jesteś z Radomia dlatego masz do tego pełne prawo :sad2: