Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale bez problemu (kręcąc ręcznie oczywiści) mogłam sobie podnosić i opuszczać światła dowolnie jak mi się podobało. Podniosłam je patrząc na mur :D są trochę za wysoko, ale w wolnej chwili lekko obniżę jedno i drugie.

Wymianka pompy przełożona na kolejny weekend.

Kotin czy masz jakieś rady związane z jej wymianą? Na coś szczególnie zwrócić uwagę? Czegoś nie robi, a może coś zalecasz zrobić?

Zrobiłam ostatnio 800km na paliwku V-Power z Shella, niby czyści co tam trzeba w silniku. Nie wiem, albo to moja psychika, albo autko po około połowie z tych 800 kilometrów, jakby lepiej śmiga.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jesli chodzi o pompe to przychodzi na nia gumowy oring-zanim kolega zacznie ja montowac niech liznie go olejem...

To paliwko ma wlasciwosci myjace wiec jak przemylo wtryski to lepiej rozpraszaja paliwo i lepiej sie spala...

Masz jeszcze mozliwosc oddania tej pompy?

• 2 lata później...
Opublikowano
Witam jestem nowy na forum, mianowicie jestem posiadaczem BMW e61 z 2007 roku i od kilku dni mam problem z moim autkiem, a mianowicie wyświetla mi się na pomarańczowo podkowa dogorynogami z wykrzyknikiem, i nic z tym w idrive nie mogę zrobić. Idrive komunikat to tyre pressure loss cannot be detectet i nie mogę tego wykasować bo wyskakuje komunikat system error, pomocy