Skocz do zawartości

BMW E46 2003 320d 150km Silnik nie kręci po myjni...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam pojechalem dziś na myjnie ogarnąć moja bestyjke,po umyciu wyjechałem by podjechac pod odkurzacz,odkurzyle i chciałem wracać na kwadrat i tu lipa,wlozylem kluczyk przekrecilem na pozycję 2 poczekalem aż zgasną kontrolki odpalam i cisza,nie kręci nawet odczekale około godziny i odpalił po wielu próbach pojevahlem do domu i raz odpala a raz nie nie wiem ocb czy rozkodowalem kluczyk bo nie zawsze mi centralny otwiera auto i czasami muszę kilka razy zamknąć i otworzyć i dopiero otwiera,jestem za granicą i nie chce za bardzo bulic mechanikowi za nic,prosze o pomoc pozdroweczki
Opublikowano

miałem podobny problem i winny był przekaźnik od komputera

jest w skrzynce pod podszybiem razem z kompem koloru niebieskiego spróbuj go podmienić identyczny jest chyba od tylnej wycieraczki i od sprysków przednich lamp

Opublikowano

Ostatnio był już problem poruszany jeżeli chodzi o rozrusznik.

viewtopic.php?f=69&t=300729&start=45

Jeżeli kontrolki świecą się normalnie, a rozrusznik w ogóle nie startuje to najprostsze rozwiązanie jest w temacie powyżej.

Jeżeli nie to to kombinuj z przekaźnikami.

Całość może nie mieć związku z myjnią i centralnym zamkiem.