Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nie wiem bo nie jezdzilem ale podobno ma takie osiagi jak moj silnik ale nie ma to jak 6 cylindrow,chyba na starcie nie mam szans spod swiatel np.ale pozniej pewnie tak 8)
bede mogl wyprzedzac
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Gdybym kupował auto teraz byłoby to 325 lub 328.

Mój 318is pali od 10.5 do 11.5 średnio - większość W-wa.

Jest słabszy od 320i od samego początku - próbowałem na lotnisku z kolegą z Klubu (też coupe). Co prawda przy starcie tak nie widać, ale przy końcu drugiego biegu 320 już mi odchodziło wyraźnie.

Jeśli chcesz jechać bardzo dynamicznie, musisz ciągle trzymać na obrotach - a to już jest mało przyjemne dla ucha...

Moim zdaniem - 323, 325, lub 328. Ze wskazaniem na dwa ostatnie.

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano

Ja powiem tak mam 325 192 KM coupe e 36 i jestem bardzo zadowolony z osiagów i z jazdy chciaz nie ukrywam ze miłbym ochote na M3 ale to spory wydatek, kolega mam 318 is tez coupe i niestety jak wsiadłem kiedys się przejechć to byłem bardzo rozczarowany strasznie wolno i trzeba gonic go na wysokie obroty więc polecam 325, 328 albo M3 w skromnym wydaniu 286 KM

Pozdr.

BMW to pełnia życia.