Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey wszystkim :)

Błąd 00A72F - Napęd magnetyczny kompresora powietrza... Na forum wyczytałem że oznacza to iż kończy się sprzęgło magnetyczne kompresora i że występuje jego zestaw naprawczy... Niestety do mojego kompresora o nr. 64529182794 nic takiego nie znalazłem... :nienie: Klimatyzacja póki co działa raczej poprawnie...

Czy ktoś spotkał się kiedyś z czymś takim :?: :?: :?:

Czy pojawienie się tego błędu może wynikać tylko i wyłącznie z uszkodzenia sprzęgła magnetycznego :?: :?: :?:

Z góry dziękuję za wszystkie wskazówki :)

PauloX5
Opublikowano
Kolego ale tu masz napissne powietrza.. nie masz skladanego dachu i tam cos nie jest sterowane powietrzem?
Sprzedam instalację na nowej oryginalnej kostce do l7, światłowody i wtyczka.
Opublikowano

Pirek92 w sumie cenna uwaga... :cool2: Na początku myślałem że chodzi o napęd magnetyczny "sprzęgło" kompresora klimy... Wyczytałem to na jakimś Facebookowym belgijsko-holenderskim pseudo forum poświęconym BMW... :mad2: :shock:

Jednak klimatyzacja działa poprawnie a błąd wywala w dziale Systems a nie w Heating/AC...

Do diagnozy używam Carly for BMW...

Jedyne co mam sterowane powietrzem jeśli wgl. można to tak nazwać :P to pompowane boczki foteli "S481 Sports Seat"

Chyba trzeba będzie w wolnym czasie podjechać do kogoś i podpiąć się pod I COM-a

PauloX5