Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pare dni temu wlamano mi sie do domu gdy byłem w pracy. Skradziono trochę rzeczy, bizuterie (tabletow laptopow nie wzięli :shock: ), ale rąbneli mi drugi klucz wlacznie z plastikowym serwisowym. Auta nie bo bylem nim w pracy, teraz samochod jest poza ich zasiegiem. No ale w koncu trzeba bedzie wrocic i nie chcialbym by mi go w pare dni podprowadzilli. Wiem ze musze u dilera kluczyk ktory ukradli zablokowac. No ale w kluczyku ukryty jest klucz fizyczny metalowy, do tego maja plastikowy. Co robic? Z ubezpieczenia dostane max 500 euro za kradziez kluczy. Wymiana wszystkiego, cylinderki klucze CAS to masakryczna kwota domyślam sie.

🙃🙃

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kiepska sprawa, może lepiej założyć odcięcie zapłonu + jakaś syrenę, po otwarciu drzwi.
Opublikowano

Kupić kpl wkładek plus klucz-grot z innego auta np. z allegro, wymienić

Przeprogramować cas tak aby skradziony klucz nie otworzył centralnego z pilota i nie odpalił.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Czemu zapłacą Ci tylko 500€ ?

Normalnie powinieneś wysłać rachunek do ubezpieczalni albo wcześnie wycene i tyle. Niech płacą.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Bo tak napisane w polisie. Jezeli skradziono klucze z domu to wyplacaja do 500 euro. Myslalem o odlaczeniu zamkow, ze przy przekrecaniu klucza nic sie nie otworzy. Klucz musze u dilera zablokowac i zamowic nowe by miec komplet, bo teraz mam tylko jeden klucz. Strach jest ze przyjda i zabiora. Myslalem by zamowic zaslepke jaka jest na tylnych drzwiach i zalozyc z przodu gdzie zamek. Troche zdurnieja jak zobacza brak zamka w klamce

🙃🙃