Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkich . chciałbym podłączyc zew. mp3 do fabrycznego radia w bmw e46 buisness cd , znalazlem w necie sporo różnych przejściówek , ale żadna z nich mi jakoś nie pasuje . Czy może ma ktoś opis złącza ? W radiu są trzy wtyczki jedna duza podstawowa - zasilanie, głośniki ... tą mam, ale pod nią są jezscze dwie mniejsze , kt opisu niemam. HELP!!! pozdro...
dav 4 u
Opublikowano

Gdyby podlaczenie bylo takie proste produkcja przejsciowek bylaby niepotrzebna. Dlatego firmy typu Peripheral Electronics produkuja przejsciowki dzieki ktorym latwo i bezbolesnie mozna podlaczyc praktycznie dowolne zrodlo dzwieku.

Na pewno tego typu interfejs da sie zbudowac wlasnorecznie. Niestety samo rozgryzienie wtyczki nie wystarczy.

Opublikowano
hmmm... z tego co zdążyłem się zorientować ta mała wtyczka(gniazdko) to wejście zmieniarki cd , ponoć można podłączyć zmieniarke np. ALPINE CHM-S630 , a co za tym idzie powinien być tam w miare standardowy sygnał wejściowy ze zmieniarki , a co za tym idzie analogicznie do innych tego typu przejściówek mozna sie tam podłączyc. Potrzebny więc jest opis złącza np. takiej zmieniarki i JUZ ! Jeśli ktoś miałby takowy opis byłbym wielce zobowiązany.. pozdro
dav 4 u