Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! W poprzedniej F10 miałem muzykę harman/becker niestety drugi raz nie udało mi się trafić na taki model. Muzyka w tej chwili bez porównania jest gorsza. W poprzednim aucie był nawet equalizer teraz niestety bas średnie i wysokie. Zastanawiam się czy wystarczy zmienić wzmacniacz ten który jest w bagażniku po lewej stronie + głośniki i wszystko wróci do normy. Czy instalacja jest taka sama czy to grubsza zmiana. Druga sprawa za nic w świecie nie mogę ustawić pamięci foteli. Jak to się robi. Czy po wciśnięciu przycisku M powinno się coś gdzieś zapalić. Czy trzeba ustawić profil na desce. Mam wrażenie że pamięć żyje własnym życiem. Za każdym razem ustawienia są inne ostatnio ciężko było wysiąść z auta :)

edit: Czy można bezkarnie wymienić wyświetlacz an większy 16:9

Opublikowano
Co do foteli - po ustawieniu w swojej wymarzonej pozycji najpierw naciskasz "M" a później naciskasz odpowiednią cyferkę. Jak chcesz później przywrócić to ustawienie po regulacji naciskasz sam numerek..
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Mysle ze z wymiana głosników na harman nie powinno byc problemu zadnego (prawdopodobnie masz głosniki niebieskiego koloru harmany maja zółte. tak samo jesli wymienisz CID z małgo na wieksze to wtyczka jest ta sama oprogramowanie prawdopodobnie tez